mbylle
Shërbimi për klientë 049 66 33 11

Florza online shop

Qendra e thirrjeve 24/7
+386 49 66 33 11

Klientët ekzistues

Kam harruar fjalëkalimin

or
Nga klientët tanë
"Faleminderit për shërbimin e mirë dhe për mundësinë që më dhatë të gezoja shoqen time në ditën më të veqantë të saj.
Uroj që në të ardhmën të ketë më shumë përzgjedhje."

Edona Shemsedini
Kosovo Gifts - Preferred Delivery Partner
Kosovo
Orhide roze
30.00 €
shiqo
Ëndërroj për ty, mbretëresha ime!
30.00 €
shiqo
Dashuri e pastër
40.00 €
shiqo
9 Trendafile te kuq
22.00 €
shiqo
Orhide dhe çokolatë Leonidas - 250 gr
42.00 €
shiqo
Ngjyrat e dashurisë
50.00 €
shiqo
Urime ditëlindjen!
49.00 €
shiqo
Dashuri e lavdishme
55.00 €
shiqo
Të dua përgjithmonë!
32.00 €
shiqo
Dashuri Roze
45.00 €
shiqo
Buqetë e përkryer me 20 trëndafilë të verdhë
62.00 €
shiqo
Puthje dhe përqafime
40.00 €
shiqo
2 Bajadera
2.50 €
shiqo
Leonidas Pako - 250 gr
15.00 €
shiqo
Rafaello Dashuri
5.00 €
shiqo
Rafaello Dashuri
7.00 €
shiqo
Valentine`s Heart - small - 300 gr
35.00 €
shiqo
Të dua!
15.00 €
shiqo
Vathë nga Oliver Weber
65.00 €
shiqo
Vathë zemër nga Oliver Weber
19.99 €
shiqo
Varëse nga Oliver Weber | Ari
43.00 €
shiqo
Vathë rreze nga Oliver Weber
25.00 €
shiqo
Vathë me gurë të zi nga Oliver Weber
90.00 €
shiqo
Varëse me kristal të thjeshtë nga Oliver Weber
40.00 €
shiqo
Unazë nga Oliver Weber
65.00 €
shiqo
Varëse tuister nga Oliver Weber
40.00 €
shiqo
Varëse me zemër të kuqe nga Oliver Weber
90.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
45.00 €
shiqo
Varëse me zemër nga Oliver Weber
85.00 €
shiqo
Vathë me zemër të kuqe nga Oliver Weber
90.00 €
shiqo
Fluturime me paragllajd mbi Prizren
60.00 €
shiqo
Dashuri e ëmbël - shije e trefishtë
30.00 €
shiqo
Arushi i bardhë - Të dua
8.00 €
shiqo
Shportë frutash
40.00 €
shiqo
Mirë se erdhët në Florza.com

Dërgimi i dhuratave nuk ka qenë asnjëherë më i lehtë. Florza.com ofron asortiman të gjërë të dhuratave si: lule, çokolata, verëra dhe dhurata tjera, për raste si: ditëlindje, përvjetorë, urime, lindje e bebeve, shën Valentin, 8 mars dhe çdo ngjarje tjetër do të gjeni dhuratën perfekte tek ne.

Të gjithë klientët tanë janë shumë të rëndësishëm, prandaj stafi ynë është plotësisht i dedikuar që të bëjë përvojën tuaj të veçantë, dhe kjo është arsyeja se përse ne nuk kursejmë asgjë për të bërë përvojën tuaj të dhuratës të paharrueshme.
 
Dërgesat

Ne në Florza.com besojmë në magjinë që shkakton dhurata dhe fuqishëm besojmë se pikërisht koha e pranimit të dhuratës është ajo që e shkakton këtë magji, prandaj për çdo dhuratë ne i angazhojmë të gjitha resurset e nevojshme ashtu që dhurata të dorëzohet në kohën e caktuar dhe në vendin e caktuar. Ne ju garantojmë që çdo dhuratë nga Florza.com do të arrijë tek të dashurit tuaj në datën e përcaktuar nga ju.

Florza ofron dërgimin e dhuratave në ditën e ardhshme prej ditës së porosisë dhe për këtë keni garancionin tonë. Ndërsa për kërkesat tuaja për dorëzim të dhuratës në ditën e njejtë ju lusim të kontaktoni shërbimin tonë për klientë: 049 66 33 11


Security Certificate
This site uses a GeoTrust's RapidSSLCopyright © 2013 - 2016 Florza.com  |  Kushtet e përdorimit dhe privaciteti
Rr. Rexhep Luci 13/7, 1000 Prishtinë, Kosovë; CC:+38649663311; info@florza.com
Dërgoni lule dhe dhurata më të dashurve tuaj, në tërë territorin e Kosovës.
Florza.com - 100% kënaqësi e garantuar