mbylle
Shërbimi për klientë 049 66 33 11

Florza online shop

Qendra e thirrjeve 24/7
+386 49 66 33 11

Klientët ekzistues

Kam harruar fjalëkalimin

or
Nga klientët tanë
"Faleminderit për shërbimin e mirë dhe për mundësinë që më dhatë të gezoja shoqen time në ditën më të veqantë të saj.
Uroj që në të ardhmën të ketë më shumë përzgjedhje."

Edona Shemsedini
Kosovo Gifts - Preferred Delivery Partner
Kosovo
Dashuri e lavdishme
55.00 €
shiqo
Urime Shën Valentini
57.00 €
shiqo
Dashuri dhe pasion
30.00 €
shiqo
Puthje dhe përqafime
40.00 €
shiqo
Orhide vjollce
30.00 €
shiqo
Ngjyrat e dashurisë
50.00 €
shiqo
Buqetë unike trëndafilësh
2.50 €
shiqo
Buqetë mikse ditore
22.00 €
shiqo
Orhide dhe çokolatë Leonidas - 250 gr
42.00 €
shiqo
Urime ditëlindjen!
49.00 €
shiqo
Orhide e bardhë
30.00 €
shiqo
3 Trëndafilë në vazo & arush
24.00 €
shiqo
2 Bajadera
2.50 €
shiqo
Rafaello Dashuri
3.50 €
shiqo
Çokolata Ferrero Rocher
8.00 €
shiqo
Leonidas Pako - 250 gr
15.00 €
shiqo
Rafaello Dashuri
7.00 €
shiqo
Të dua!
15.00 €
shiqo
Vathë nga Oliver Weber
25.00 €
shiqo
Varëse me zemër të kuqe nga Oliver Weber
90.00 €
shiqo
Vathë perle nga Oliver Weber
29.00 €
shiqo
Vathë nga Oliver Weber
25.00 €
shiqo
Hallkë dore nga Oliver Weber
47.00 €
shiqo
Manzheta nga Oliver Weber
50.00 €
shiqo
Hallkë dore nga Oliver Weber
47.00 €
shiqo
Vathë me zemër të bardhë nga Oliver Weber
90.00 €
shiqo
Hallkë dore nga Oliver Weber
47.00 €
shiqo
Vathë me zemër të kuqe nga Oliver Weber
90.00 €
shiqo
Hallkë dore nga Oliver Weber
47.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
45.00 €
shiqo
Dashuri e ëmbël - shije e trefishtë
30.00 €
shiqo
Syze AX Armani Exchange - 52mm
85.00 €
shiqo
Arushi roze me zemër
10.00 €
shiqo
Perqafime te embla
32.05 €
shiqo
Mirë se erdhët në Florza.com

Dërgimi i dhuratave nuk ka qenë asnjëherë më i lehtë. Florza.com ofron asortiman të gjërë të dhuratave si: lule, çokolata, verëra dhe dhurata tjera, për raste si: ditëlindje, përvjetorë, urime, lindje e bebeve, shën Valentin, 8 mars dhe çdo ngjarje tjetër do të gjeni dhuratën perfekte tek ne.

Të gjithë klientët tanë janë shumë të rëndësishëm, prandaj stafi ynë është plotësisht i dedikuar që të bëjë përvojën tuaj të veçantë, dhe kjo është arsyeja se përse ne nuk kursejmë asgjë për të bërë përvojën tuaj të dhuratës të paharrueshme.
 
Dërgesat

Ne në Florza.com besojmë në magjinë që shkakton dhurata dhe fuqishëm besojmë se pikërisht koha e pranimit të dhuratës është ajo që e shkakton këtë magji, prandaj për çdo dhuratë ne i angazhojmë të gjitha resurset e nevojshme ashtu që dhurata të dorëzohet në kohën e caktuar dhe në vendin e caktuar. Ne ju garantojmë që çdo dhuratë nga Florza.com do të arrijë tek të dashurit tuaj në datën e përcaktuar nga ju.

Florza ofron dërgimin e dhuratave në ditën e ardhshme prej ditës së porosisë dhe për këtë keni garancionin tonë. Ndërsa për kërkesat tuaja për dorëzim të dhuratës në ditën e njejtë ju lusim të kontaktoni shërbimin tonë për klientë: 049 66 33 11


Security Certificate
This site uses a GeoTrust's RapidSSLCopyright © 2013 - 2016 Florza.com  |  Kushtet e përdorimit dhe privaciteti
Rr. Rexhep Luci 13/7, 1000 Prishtinë, Kosovë; CC:+38649663311; info@florza.com
Dërgoni lule dhe dhurata më të dashurve tuaj, në tërë territorin e Kosovës.
Florza.com - 100% kënaqësi e garantuar