mbylle
Shërbimi për klientë 049 66 33 11

Florza online shop

Qendra e thirrjeve 24/7
+386 49 66 33 11

Klientët ekzistues

Kam harruar fjalëkalimin

or
Nga klientët tanë
"Faleminderit për shërbimin e mirë dhe për mundësinë që më dhatë të gezoja shoqen time në ditën më të veqantë të saj.
Uroj që në të ardhmën të ketë më shumë përzgjedhje."

Edona Shemsedini
Kosovo Gifts - Preferred Delivery Partner
Kosovo
Buqetë unike trëndafilësh
2.50 €
shiqo
Dashuri e shkëlqyer
70.00 €
shiqo
Ëndërroj për ty, mbretëresha ime!
30.00 €
shiqo
Orhide e bardhë
30.00 €
shiqo
Dashuri e pastër
40.00 €
shiqo
Orhide vjollce
30.00 €
shiqo
Dashuri romantike
45.00 €
shiqo
Buqetë e përkryer me 20 trëndafilë të verdhë
62.00 €
shiqo
3 Trëndafilë në vazo & arush
24.00 €
shiqo
Dashuri dhe Përkushtim - 20 trëndafila te kuq
45.00 €
shiqo
Ngjyrat e dashurisë
50.00 €
shiqo
E bukura në të bardhë
45.00 €
shiqo
Të dua!
15.00 €
shiqo
Rafaello Dashuri
5.00 €
shiqo
2 Bajadera
2.50 €
shiqo
Llojllojshmëri çokolatash - 500 gr
30.00 €
shiqo
Valentine`s Heart - small - 300 gr
35.00 €
shiqo
Leonidas Pako - 250 gr
15.00 €
shiqo
Çoko-koko Leonidas 800gr
40.00 €
shiqo
Rafaello Dashuri
7.00 €
shiqo
Byzylyk
105.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
75.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
45.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
75.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
75.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
125.00 €
shiqo
Qafore Oliver Weber
55.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
179.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
55.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
55.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
75.00 €
shiqo
Arushi roze me zemër
10.00 €
shiqo
Urime ditëlindjen!
8.00 €
shiqo
Perqafime te embla
32.05 €
shiqo
Dashuri e përjetshme
65.00 €
shiqo
Mirë se erdhët në Florza.com

Dërgimi i dhuratave nuk ka qenë asnjëherë më i lehtë. Florza.com ofron asortiman të gjërë të dhuratave si: lule, çokolata, verëra dhe dhurata tjera, për raste si: ditëlindje, përvjetorë, urime, lindje e bebeve, shën Valentin, 8 mars dhe çdo ngjarje tjetër do të gjeni dhuratën perfekte tek ne.

Të gjithë klientët tanë janë shumë të rëndësishëm, prandaj stafi ynë është plotësisht i dedikuar që të bëjë përvojën tuaj të veçantë, dhe kjo është arsyeja se përse ne nuk kursejmë asgjë për të bërë përvojën tuaj të dhuratës të paharrueshme.
 
Dërgesat

Ne në Florza.com besojmë në magjinë që shkakton dhurata dhe fuqishëm besojmë se pikërisht koha e pranimit të dhuratës është ajo që e shkakton këtë magji, prandaj për çdo dhuratë ne i angazhojmë të gjitha resurset e nevojshme ashtu që dhurata të dorëzohet në kohën e caktuar dhe në vendin e caktuar. Ne ju garantojmë që çdo dhuratë nga Florza.com do të arrijë tek të dashurit tuaj në datën e përcaktuar nga ju.

Florza ofron dërgimin e dhuratave në ditën e ardhshme prej ditës së porosisë dhe për këtë keni garancionin tonë. Ndërsa për kërkesat tuaja për dorëzim të dhuratës në ditën e njejtë ju lusim të kontaktoni shërbimin tonë për klientë: 049 66 33 11


Security Certificate
This site uses a GeoTrust's RapidSSLCopyright © 2013 - 2016 Florza.com  |  Kushtet e përdorimit dhe privaciteti
Rr. Rexhep Luci 13/7, 1000 Prishtinë, Kosovë; CC:+38649663311; info@florza.com
Dërgoni lule dhe dhurata më të dashurve tuaj, në tërë territorin e Kosovës.
Florza.com - 100% kënaqësi e garantuar