mbylle
Shërbimi për klientë 049 66 33 11

Florza online shop

Qendra e thirrjeve 24/7
+386 49 66 33 11

Klientët ekzistues

Kam harruar fjalëkalimin

or
Nga klientët tanë
"Definitivisht jam i kenaqur me sherbimet e juaja, dergesa e shpejte, e sakte, mbi te gjitha jam shum i kenaqur me pergatitjen e dergesave ..... Respekt per punen tuaj!!!"

Fetah Cahani
Kosovo Gifts - Preferred Delivery Partner
Kosovo
Ngjyrat e dashurisë
50.00 €
shiqo
Ëmbëlsira ime
49.00 €
shiqo
Dashuri dhe Përkushtim - 20 trëndafila te kuq
45.00 €
shiqo
Buqetë unike trëndafilësh
2.50 €
shiqo
Orhide dhe çokolatë Leonidas - 250 gr
42.00 €
shiqo
Dashuri e lavdishme
55.00 €
shiqo
Orhide vjollce
30.00 €
shiqo
Dashuri - 50 trëndafilë të kuq
110.00 €
shiqo
9 Trendafile te kuq
22.00 €
shiqo
Buqetë mikse ditore
22.00 €
shiqo
Dëshirë e plotësuar
40.00 €
shiqo
3 Trëndafilë në vazo & arush
24.00 €
shiqo
Leonidas Pako - 250 gr
15.00 €
shiqo
Të dua!
15.00 €
shiqo
Rafaello Dashuri
5.00 €
shiqo
Llojllojshmëri çokolatash - 500 gr
30.00 €
shiqo
Mbreteresha kuqe
9.00 €
shiqo
Ferrero Dashuri
5.00 €
shiqo
2 Bajadera
2.50 €
shiqo
Valentine`s Heart - small - 300 gr
35.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
75.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
55.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
75.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
55.00 €
shiqo
Byzylyk
105.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
75.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
75.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
179.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
125.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
45.00 €
shiqo
Qafore Oliver Weber
55.00 €
shiqo
Perqafime te embla
32.05 €
shiqo
Va Va Valentin
42.00 €
shiqo
Urime ditëlindjen!
8.00 €
shiqo
Urime dhe gëzime
50.00 €
shiqo
Mirë se erdhët në Florza.com

Dërgimi i dhuratave nuk ka qenë asnjëherë më i lehtë. Florza.com ofron asortiman të gjërë të dhuratave si: lule, çokolata, verëra dhe dhurata tjera, për raste si: ditëlindje, përvjetorë, urime, lindje e bebeve, shën Valentin, 8 mars dhe çdo ngjarje tjetër do të gjeni dhuratën perfekte tek ne.

Të gjithë klientët tanë janë shumë të rëndësishëm, prandaj stafi ynë është plotësisht i dedikuar që të bëjë përvojën tuaj të veçantë, dhe kjo është arsyeja se përse ne nuk kursejmë asgjë për të bërë përvojën tuaj të dhuratës të paharrueshme.
 
Dërgesat

Ne në Florza.com besojmë në magjinë që shkakton dhurata dhe fuqishëm besojmë se pikërisht koha e pranimit të dhuratës është ajo që e shkakton këtë magji, prandaj për çdo dhuratë ne i angazhojmë të gjitha resurset e nevojshme ashtu që dhurata të dorëzohet në kohën e caktuar dhe në vendin e caktuar. Ne ju garantojmë që çdo dhuratë nga Florza.com do të arrijë tek të dashurit tuaj në datën e përcaktuar nga ju.

Florza ofron dërgimin e dhuratave në ditën e ardhshme prej ditës së porosisë dhe për këtë keni garancionin tonë. Ndërsa për kërkesat tuaja për dorëzim të dhuratës në ditën e njejtë ju lusim të kontaktoni shërbimin tonë për klientë: 049 66 33 11


Security Certificate
This site uses a GeoTrust's RapidSSLCopyright © 2013 - 2016 Florza.com  |  Kushtet e përdorimit dhe privaciteti
Rr. Rexhep Luci 13/7, 1000 Prishtinë, Kosovë; CC:+38649663311; info@florza.com
Dërgoni lule dhe dhurata më të dashurve tuaj, në tërë territorin e Kosovës.
Florza.com - 100% kënaqësi e garantuar