mbylle
Shërbimi për klientë 049 66 33 11

Florza online shop

Qendra e thirrjeve 24/7
+386 49 66 33 11

Klientët ekzistues

Kam harruar fjalëkalimin

or
Nga klientët tanë
"Të ju theme të vërtetën isha shumë skeptik, mirëpo ju them me plot gojë ishit fantastik ju faleminderit!"

Shpejtim Xharra
Kosovo Gifts - Preferred Delivery Partner
Kosovo
Puthje dhe përqafime
40.00 €
shiqo
Ngjyrat e dashurisë
50.00 €
shiqo
3 Trëndafilë në vazo & arush i bardhë
24.00 €
shiqo
Buqetë mikse ditore
22.00 €
shiqo
Dashuri e lavdishme
55.00 €
shiqo
Buqetë unike trëndafilësh
2.50 €
shiqo
Ëndërroj për ty, mbretëresha ime!
30.00 €
shiqo
Urime Shën Valentini
57.00 €
shiqo
Urime ditëlindjen!
49.00 €
shiqo
Dashuri dhe pasion
30.00 €
shiqo
9 Trendafile te kuq
22.00 €
shiqo
Dashuri romantike
45.00 €
shiqo
Rafaello Dashuri
3.50 €
shiqo
Rafaello Dashuri
7.00 €
shiqo
Leonidas Pako - 250 gr
15.00 €
shiqo
Çokolata Ferrero Rocher
8.00 €
shiqo
2 Bajadera
2.50 €
shiqo
Hallkë dore nga Oliver Weber
47.00 €
shiqo
Manzheta nga Oliver Weber
50.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
45.00 €
shiqo
Vathë me zemër të bardhë nga Oliver Weber
90.00 €
shiqo
Varëse me zemër të kuqe nga Oliver Weber
90.00 €
shiqo
Hallkë dore nga Oliver Weber
47.00 €
shiqo
Vathë me zemër të kuqe nga Oliver Weber
90.00 €
shiqo
Hallkë dore nga Oliver Weber
47.00 €
shiqo
Syze Guess - 55mm Oversized Sunglasses
80.00 €
shiqo
Syze AX Armani Exchange - 52mm
90.00 €
shiqo
Perqafime te embla
32.05 €
shiqo
Shportë frutash
40.00 €
shiqo
Mirë se erdhët në Florza.com

Dërgimi i dhuratave nuk ka qenë asnjëherë më i lehtë. Florza.com ofron asortiman të gjërë të dhuratave si: lule, çokolata, verëra dhe dhurata tjera, për raste si: ditëlindje, përvjetorë, urime, lindje e bebeve, shën Valentin, 8 mars dhe çdo ngjarje tjetër do të gjeni dhuratën perfekte tek ne.

Të gjithë klientët tanë janë shumë të rëndësishëm, prandaj stafi ynë është plotësisht i dedikuar që të bëjë përvojën tuaj të veçantë, dhe kjo është arsyeja se përse ne nuk kursejmë asgjë për të bërë përvojën tuaj të dhuratës të paharrueshme.
 
Dërgesat

Ne në Florza.com besojmë në magjinë që shkakton dhurata dhe fuqishëm besojmë se pikërisht koha e pranimit të dhuratës është ajo që e shkakton këtë magji, prandaj për çdo dhuratë ne i angazhojmë të gjitha resurset e nevojshme ashtu që dhurata të dorëzohet në kohën e caktuar dhe në vendin e caktuar. Ne ju garantojmë që çdo dhuratë nga Florza.com do të arrijë tek të dashurit tuaj në datën e përcaktuar nga ju.

Florza ofron dërgimin e dhuratave në ditën e ardhshme prej ditës së porosisë dhe për këtë keni garancionin tonë. Ndërsa për kërkesat tuaja për dorëzim të dhuratës në ditën e njejtë ju lusim të kontaktoni shërbimin tonë për klientë: 049 66 33 11


Security Certificate
This site uses a GeoTrust's RapidSSLCopyright © 2013 - 2016 Florza.com  |  Kushtet e përdorimit dhe privaciteti
Rr. Rexhep Luci 13/7, 1000 Prishtinë, Kosovë; CC:+38649663311; info@florza.com
Dërgoni lule dhe dhurata më të dashurve tuaj, në tërë territorin e Kosovës.
Florza.com - 100% kënaqësi e garantuar