mbylle
Shërbimi për klientë 049 66 33 11

Varëse Oliver Weber

8 marsi - Risitë
11582RG
Çmimi: 75€     (+ Transporti)
Shto në shportë
Mund t´i shtoni edhe më shumë vlerë dhuratës tuaj:
  • Lule
  • Çokolata
  • Verëra
  • Të Tjera
Trëndafil Rozë
Trëndafil Rozë
3 €
Të puth fort
Të puth fort
20 €
Trëndafil i kuq
Trëndafil i kuq
3 €
Trëndafil i bardhë
Trëndafil i bardhë
3 €
5 çokolata të vogla në formë zemre
5 çokolata të vogla në formë zemre
3 €
2 Bajadera
2 Bajadera
2.5 €
T Ga Za Jug - Vranec
T Ga Za Jug - Vranec
10 €
Arushi - Të dua
Arushi - Të dua
8 €
Produkte të ngjajshme
Varëse Oliver Weber
75.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
45.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
75.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
55.00 €
shiqo

Florza online shop

Qendra e thirrjeve 24/7
+386 49 66 33 11

Klientët ekzistues

Kam harruar fjalëkalimin

or
Mirë se erdhët në Florza.com

Dërgimi i dhuratave nuk ka qenë asnjëherë më i lehtë. Florza.com ofron asortiman të gjërë të dhuratave si: lule, çokolata, verëra dhe dhurata tjera, për raste si: ditëlindje, përvjetorë, urime, lindje e bebeve, shën Valentin, 8 mars dhe çdo ngjarje tjetër do të gjeni dhuratën perfekte tek ne.

Të gjithë klientët tanë janë shumë të rëndësishëm, prandaj stafi ynë është plotësisht i dedikuar që të bëjë përvojën tuaj të veçantë, dhe kjo është arsyeja se përse ne nuk kursejmë asgjë për të bërë përvojën tuaj të dhuratës të paharrueshme.
 
Dërgesat

Ne në Florza.com besojmë në magjinë që shkakton dhurata dhe fuqishëm besojmë se pikërisht koha e pranimit të dhuratës është ajo që e shkakton këtë magji, prandaj për çdo dhuratë ne i angazhojmë të gjitha resurset e nevojshme ashtu që dhurata të dorëzohet në kohën e caktuar dhe në vendin e caktuar. Ne ju garantojmë që çdo dhuratë nga Florza.com do të arrijë tek të dashurit tuaj në datën e përcaktuar nga ju.

Florza ofron dërgimin e dhuratave në ditën e ardhshme prej ditës së porosisë dhe për këtë keni garancionin tonë. Ndërsa për kërkesat tuaja për dorëzim të dhuratës në ditën e njejtë ju lusim të kontaktoni shërbimin tonë për klientë: 049 66 33 11


Security Certificate
This site uses a GeoTrust's RapidSSLCopyright © 2013 - 2016 Florza.com  |  Kushtet e përdorimit dhe privaciteti
Rr. Rexhep Luci 13/7, 1000 Prishtinë, Kosovë; CC:+38649663311; info@florza.com
Dërgoni lule dhe dhurata më të dashurve tuaj, në tërë territorin e Kosovës.
Florza.com - 100% kënaqësi e garantuar