mbylle
Shërbimi për klientë 049 66 33 11

Florza online shop

Qendra e thirrjeve 24/7
+386 49 66 33 11

Klientët ekzistues

Kam harruar fjalëkalimin

or
Nga klientët tanë
"Flm shumë, me të vërtetë ka shërbime profesionale edhe në Kosovë, qenkeni të saktë dhe të sinqertë. Ju lumtë, suksese."

Agonis Maloku
Kosovo Gifts - Preferred Delivery Partner
Kosovo
Dashuri e përjetshme
65.00 €
shiqo
Urime ditëlindjen!
9.50 €
shiqo
Kuletë Calvin Klein - oker
37.00 €
shiqo
Sweet and Savory Classics with Red Wine
30.00 €
shiqo
Syze AX Armani Exchange - 52mm
62.00 €
shiqo
Perqafime te embla
32.05 €
shiqo
Syze Armani Exhange - Alternate Fit
62.00 €
shiqo
Zgjedh aventurën tënde
45.00 €
shiqo
Shportë frutash
40.00 €
shiqo
Va Va Valentin
42.00 €
shiqo
Kuletë Steve Madden - e zezë
37.00 €
shiqo
Syze AX Armani Exchange - 52mm
62.00 €
shiqo
Syze Guess - 61mm Oversized Sunglasses
62.00 €
shiqo
Fluturime me paragllajd mbi Prizren
60.00 €
shiqo
Arushi blu me zemër
10.00 €
shiqo
Syze Guess
62.00 €
shiqo
Syze Guess - 55mm Oversized Sunglasses
62.00 €
shiqo
Dashuri e ëmbël - shije e trefishtë
30.00 €
shiqo
Shportë frutash e shoqëruar me verë roze
45.00 €
shiqo
Mirë se erdhët në Florza.com

Dërgimi i dhuratave nuk ka qenë asnjëherë më i lehtë. Florza.com ofron asortiman të gjërë të dhuratave si: lule, çokolata, verëra dhe dhurata tjera, për raste si: ditëlindje, përvjetorë, urime, lindje e bebeve, shën Valentin, 8 mars dhe çdo ngjarje tjetër do të gjeni dhuratën perfekte tek ne.

Të gjithë klientët tanë janë shumë të rëndësishëm, prandaj stafi ynë është plotësisht i dedikuar që të bëjë përvojën tuaj të veçantë, dhe kjo është arsyeja se përse ne nuk kursejmë asgjë për të bërë përvojën tuaj të dhuratës të paharrueshme.
 
Dërgesat

Ne në Florza.com besojmë në magjinë që shkakton dhurata dhe fuqishëm besojmë se pikërisht koha e pranimit të dhuratës është ajo që e shkakton këtë magji, prandaj për çdo dhuratë ne i angazhojmë të gjitha resurset e nevojshme ashtu që dhurata të dorëzohet në kohën e caktuar dhe në vendin e caktuar. Ne ju garantojmë që çdo dhuratë nga Florza.com do të arrijë tek të dashurit tuaj në datën e përcaktuar nga ju.

Florza ofron dërgimin e dhuratave në ditën e ardhshme prej ditës së porosisë dhe për këtë keni garancionin tonë. Ndërsa për kërkesat tuaja për dorëzim të dhuratës në ditën e njejtë ju lusim të kontaktoni shërbimin tonë për klientë: 049 66 33 11


Security Certificate
This site uses a GeoTrust's RapidSSLCopyright © 2013 - 2016 Florza.com  |  Kushtet e përdorimit dhe privaciteti
Rr. Rexhep Luci 13/7, 1000 Prishtinë, Kosovë; CC:+38649663311; info@florza.com
Dërgoni lule dhe dhurata më të dashurve tuaj, në tërë territorin e Kosovës.
Florza.com - 100% kënaqësi e garantuar