mbylle
Shërbimi për klientë 049 66 33 11

Florza online shop

Qendra e thirrjeve 24/7
+386 49 66 33 11

Klientët ekzistues

Kam harruar fjalëkalimin

or
Nga klientët tanë
"Të ju theme të vërtetën isha shumë skeptik, mirëpo ju them me plot gojë ishit fantastik ju faleminderit!"

Shpejtim Xharra
Kosovo Gifts - Preferred Delivery Partner
Kosovo
Dashuri e shkëlqyer
59.00 €
shiqo
Mbrëmje e paharueshme për princeshën tuaj
38.00 €
shiqo
Gëzim dhe buzëqeshje
40.00 €
shiqo
Urime Shën Valentini
39.99 €
shiqo
Dashuri dhe pasion
26.00 €
shiqo
Orhide dhe çokolatë Leonidas - 250 gr
35.00 €
shiqo
Dashuri e lavdishme
42.00 €
shiqo
Dëshirë e plotësuar
35.00 €
shiqo
Puthje dhe përqafime
35.00 €
shiqo
Dashuria e hënës blu
35.00 €
shiqo
Dashuri - 50 trëndafilë të kuq
105.00 €
shiqo
Buqetë unike trëndafilësh
2.50 €
shiqo
Kuti festive e mbushur me çokolate bajadera 300gr
19.95 €
shiqo
Llojllojshmëri çokolatash - 500 gr
30.00 €
shiqo
Çokolatë e zezë - 500 gr
30.00 €
shiqo
Kuti zemër me çokolata
9.95 €
shiqo
2 Bajadera
2.50 €
shiqo
Leonidas Pako - 250 gr
15.00 €
shiqo
Çoko-koko Leonidas 800gr
38.00 €
shiqo
Çokolata romantike Leonidas 550gr
33.00 €
shiqo
Bylyzyk Oliver Weber
61.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
67.00 €
shiqo
Unazë Oliver Weber
51.00 €
shiqo
Qafore Oliver Weber
133.00 €
shiqo
Unazë Oliver Weber
41.00 €
shiqo
Unazë Oliver Weber
86.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
61.00 €
shiqo
Qafore Oliver Weber
78.00 €
shiqo
Qafore Oliver Weber
76.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
61.00 €
shiqo
Bylyzyk Oliver Weber
47.00 €
shiqo
Pecorino Spumante Extra Dry Magnum LT 1.5
29.99 €
shiqo
Jastëk Shën Valentini
5.99 €
shiqo
Dashuri e ëmbël - shije e trefishtë
30.00 €
shiqo
Romance and Snuggles
36.05 €
shiqo
Mirë se erdhët në Florza.com

Dërgimi i dhuratave nuk ka qenë asnjëherë më i lehtë. Florza.com ofron asortiman të gjërë të dhuratave si: lule, çokolata, verëra dhe dhurata tjera, për raste si: ditëlindje, përvjetorë, urime, lindje e bebeve, shën Valentin, 8 mars dhe çdo ngjarje tjetër do të gjeni dhuratën perfekte tek ne.

Të gjithë klientët tanë janë shumë të rëndësishëm, prandaj stafi ynë është plotësisht i dedikuar që të bëjë përvojën tuaj të veçantë, dhe kjo është arsyeja se përse ne nuk kursejmë asgjë për të bërë përvojën tuaj të dhuratës të paharrueshme.
 
Dërgesat

Ne në Florza.com besojmë në magjinë që shkakton dhurata dhe fuqishëm besojmë se pikërisht koha e pranimit të dhuratës është ajo që e shkakton këtë magji, prandaj për çdo dhuratë ne i angazhojmë të gjitha resurset e nevojshme ashtu që dhurata të dorëzohet në kohën e caktuar dhe në vendin e caktuar. Ne ju garantojmë që çdo dhuratë nga Florza.com do të arrijë tek të dashurit tuaj në datën e përcaktuar nga ju.

Florza ofron dërgimin e dhuratave në ditën e ardhshme prej ditës së porosisë dhe për këtë keni garancionin tonë. Ndërsa për kërkesat tuaja për dorëzim të dhuratës në ditën e njejtë ju lusim të kontaktoni shërbimin tonë për klientë: 049 66 33 11


Security Certificate
This site uses a GeoTrust's RapidSSLCopyright © 2013 - 2016 Florza.com  |  Kushtet e përdorimit dhe privaciteti
Rr. Rexhep Luci 13/7, 1000 Prishtinë, Kosovë; CC:+38649663311; info@florza.com
Dërgoni lule dhe dhurata më të dashurve tuaj, në tërë territorin e Kosovës.
Florza.com - 100% kënaqësi e garantuar