mbylle
Shërbimi për klientë 049 66 33 11

Florza online shop

Qendra e thirrjeve 24/7
+386 49 66 33 11

Klientët ekzistues

Kam harruar fjalëkalimin

or
Nga klientët tanë
"Flm shumë, me të vërtetë ka shërbime profesionale edhe në Kosovë, qenkeni të saktë dhe të sinqertë. Ju lumtë, suksese."

Agonis Maloku
Kosovo Gifts - Preferred Delivery Partner
Kosovo
Të dua përgjithmonë!
32.00 €
shiqo
Buqetë e përkryer me 20 trëndafilë të verdhë
65.00 €
shiqo
Orhide e bardhë
30.00 €
shiqo
Dashuri e kuqe - 100 Trëndafilë të kuq
220.00 €
shiqo
Romancë e vërtetë - Trëndafilë të kuq
40.00 €
shiqo
Dashuri e lavdishme
55.00 €
shiqo
Dashuri e pastër
40.00 €
shiqo
Dashuri romantike
45.00 €
shiqo
Urime ditëlindjen!
49.00 €
shiqo
Orhide roze
30.00 €
shiqo
Mbrëmje e paharueshme për princeshën tuaj
40.00 €
shiqo
Puthje dhe përqafime
40.00 €
shiqo
Çokolatë e zezë - 500 gr
30.00 €
shiqo
Kuti zemër me çokolata
12.00 €
shiqo
Valentine`s Heart - small - 300 gr
30.00 €
shiqo
Çokolata romantike Leonidas 550gr
35.00 €
shiqo
Çoko-koko Leonidas 800gr
40.00 €
shiqo
Kuti festive e mbushur me çokolate bajadera 300gr
25.00 €
shiqo
Llojllojshmëri çokolatash - 500 gr
30.00 €
shiqo
Leonidas Pako - 250 gr
15.00 €
shiqo
Bylyzyk Oliver Weber
80.00 €
shiqo
Bylyzyk Oliver Weber
85.00 €
shiqo
Qafore Oliver Weber
80.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
85.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
45.00 €
shiqo
Orë dore Oliver Weber
140.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
200.00 €
shiqo
Bylyzyk Oliver Weber
85.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
290.00 €
shiqo
Orë dore Oliver Weber
160.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
75.00 €
shiqo
Varëse Oliver Weber
55.00 €
shiqo
Pecorino Spumante Extra Dry Magnum LT 1.5
35.00 €
shiqo
Sweet and Savory Classics with Red Wine
30.00 €
shiqo
Arushi i bardhë - Të dua
8.00 €
shiqo
Jastëk Shën Valentini
7.00 €
shiqo
Mirë se erdhët në Florza.com

Dërgimi i dhuratave nuk ka qenë asnjëherë më i lehtë. Florza.com ofron asortiman të gjërë të dhuratave si: lule, çokolata, verëra dhe dhurata tjera, për raste si: ditëlindje, përvjetorë, urime, lindje e bebeve, shën Valentin, 8 mars dhe çdo ngjarje tjetër do të gjeni dhuratën perfekte tek ne.

Të gjithë klientët tanë janë shumë të rëndësishëm, prandaj stafi ynë është plotësisht i dedikuar që të bëjë përvojën tuaj të veçantë, dhe kjo është arsyeja se përse ne nuk kursejmë asgjë për të bërë përvojën tuaj të dhuratës të paharrueshme.
 
Dërgesat

Ne në Florza.com besojmë në magjinë që shkakton dhurata dhe fuqishëm besojmë se pikërisht koha e pranimit të dhuratës është ajo që e shkakton këtë magji, prandaj për çdo dhuratë ne i angazhojmë të gjitha resurset e nevojshme ashtu që dhurata të dorëzohet në kohën e caktuar dhe në vendin e caktuar. Ne ju garantojmë që çdo dhuratë nga Florza.com do të arrijë tek të dashurit tuaj në datën e përcaktuar nga ju.

Florza ofron dërgimin e dhuratave në ditën e ardhshme prej ditës së porosisë dhe për këtë keni garancionin tonë. Ndërsa për kërkesat tuaja për dorëzim të dhuratës në ditën e njejtë ju lusim të kontaktoni shërbimin tonë për klientë: 049 66 33 11


Security Certificate
This site uses a GeoTrust's RapidSSLCopyright © 2013 - 2016 Florza.com  |  Kushtet e përdorimit dhe privaciteti
Rr. Rexhep Luci 13/7, 1000 Prishtinë, Kosovë; CC:+38649663311; info@florza.com
Dërgoni lule dhe dhurata më të dashurve tuaj, në tërë territorin e Kosovës.
Florza.com - 100% kënaqësi e garantuar